Nieuws

Nieuwe reserveringen .

Posted on 28 juni 2020

Wat vinden wij het fijn dat er vele gasten ons weten te vinden. Wij hebben nog enkele midweken te verhuren in juli. In de maand augustus hebben wij nog één midweek en twee hele weken wat u kunt huren. (zie beschikbaarheid)

Reserveert u bij ons, wij hebben speciale voorwaarden voor annuleringen .

De horeca is allemaal weer geopend, en vele musea ook. Gelukkig weer genoeg te beleven op gepaste afstand.

Wilt u toch liever niet de supermarkt in ze bezorgen ook hier de boodschappen.

Wij hanteren alle regels, die de RIVM adviseert.

Hygiëne staat bij ons toch al hoog aangeschreven. De gasten beoordelen ons daar bijna allemaal een tien voor. De afstand van 1,5 meter, ook daar kunt u bij ons mee uit de voeten.

De ruime appartementen hebben allemaal een eigen terras, waar u geen hinder heeft van de andere gasten.

Bel, mail of app ons voor meer informatie.
info@twentekiek.nl of 06-12670497

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Ruimte en tijd zat in Twente

Posted on 23 april 2020

Wat een mooi bericht van Veiligheidsregio Twente, dat we weer open mogen voor onze gasten.

De horeca is nog wel gesloten en wilt u toch graag niet zelf koken; ook hier in de buurt zijn diverse restaurants hier creatief mee bezig. U besteld wat u wilt hebben en u haalt het op een tijdstip dat u het uit komt of wij halen het voor u op mocht u dat fijner vinden.

De supermarkt bezorgd ook hier de boodschappen.

Reserveert u de komende weken bij ons, dan hoeft u nog niks vooruit te betalen zolang de Corona maatregelen nog van kracht zijn.
Zodra u hier kunt komen en kunt verblijven in onze appartementen, dan nemen wij contact met u op om uw vakantie alsnog te kunnen afrekenen.

Wij hanteren alle regels, die de RIVM adviseert.
Hygiëne staat bij ons toch al hoog aangeschreven. De gasten beoordelen ons daar bijna allemaal een tien voor.
Mocht de afstand 1,5 meter blijven? Ook daar kunt u bij ons mee uit de voeten. De ruime appartementen met allemaal mooie terrassen, waar u geen hinder heeft van de andere gasten.

Bel, mail of app ons voor meer informatie.
info@twentekiek.nl  of 06-12670497

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

 

 

Voorjaar met een randje

Posted on 5 april 2020

Beste mensen .

Je begint vol goede moed aan het nieuwe seizoen, alles klaar en dan krijg je te horen dat door de Corona crisis er geen gasten meer mogen komen.

Daar zit je dan een verlengde eigen vrije tijd waar je niet om hebt gevraagd.

Wat doe je dan, maar een beetje  hier en daar klussen, mensen bellen of mailen die anders hier het voorjaar zouden beleven bij ons.

Het is niet anders, laten we maar hopen dat we door deze tijd allemaal gezond en wel weer uitkomen, dat is het belangrijkste op dit moment. Op vakantie gaan kan altijd nog weer.

Wel kunt u gewoon nog boeken voor de periode als alles weer zou mogen. Wij hebben speciale voorwaarden als alles toch niet door zou kunnen gaan.

Wilt u meer informatie of hebt u al geboekt, bel of mail ons gerust.

Wij hopen dat u allemaal gezond blijft en hopelijk mogen wij u verwelkomen in betere tijden.

 

Fijne feestdagen 2019

Posted on 24 december 2019

Gewoon geluk bij Twentekiek

Posted on 17 augustus 2019

Het is al weer 1,5 jaar geleden, dat ik wat heb geschreven op deze blog. Je moet zomaar denken, beter soms dan nooit meer.
Misschien herken je het wel, de creativiteit laat ook wel eens te wensen over. Nu het weer buiten wat minder is en de vakantieverblijven allemaal bezet zijn voor wat langere periodes, pak ik de laptop en probeer iets te vertellen over wat de gasten hier schrijven in het gastenboek. Iets wat ik jullie niet wil onthouden.

Twee heren op wat oudere leeftijd kwamen hier op de fiets naar ons toe vanuit Winterswijk. Ze werden ontvangen met een kop koffie en Twentse krentewegge. Ook ervaarden ze, hoe wij hier in het leven staan.

Hun ervaringen prachtig omschreven:
Tijden en omstandigheden veranderen, maar de goede eigenschappen gaan met de tijd mee. Stallen worden omgebouwd tot comfortabele, sfeervolle appartementen. Het nieuwe “vee” dat daarin onderdak en verblijf vindt zijn de “recreant” ofte wel de “toerist”. De goede eigenschappen van Paul en Anita en het enthousiasme, waarmee ze ons vertelden over de veebedrijfsverzorging en alles daarom heen, hebben ze op een perfecte manier meegenomen en gebruikt voor het runnen van de recreatietak.

Je merkt aan alles, dat ze voor beide takken hun volle aandacht, aanleg en liefde hebben. Onze complimenten daar voor! Paul die de tuin zeer kleurrijk en ontspannen verzorgd, presenteert alles tot een aangename, relaxte omgeving.
Dit verhaal had ik zelf niet beter kunnen schrijven. Wat een compliment en dat je dan ook nog gasten blij kunt maken met plots een ree voor hun raam ‘s morgens vroeg, dat maakt het helemaal af.
Dit “wilde vee” zijn we niet altijd blij mee, want ze eten ook de mooie dingen op uit de tuin. Maar mooi is het iedere keer weer. Ook na zoveel jaren.
Gasten die hier al jaren komen, uitgerust met verrekijker turend langs de bossen van Twickel krijgen niets te zien. Deze gasten hadden enorm geluk. Gewoon gefilmd met de telefoon, hoe simpel en mooi kun je het krijgen.

YouTube video

Fijne kerstdagen 2017

Posted on 23 december 2017

Bijna het einde van het jaar en ik denk een keer aan mijn blog op onze site. Je begint enthousiast met bijhouden maar naarmate het jaar drukker wordt is er bijna geen tijd meer voor om eens een leuk verhaal erop te zetten.

Nu zo op het eind van het jaar toch maar even achter de laptop wat geschreven. Deze dagen denk je toch over hoe het allemaal was en ik kan vertellen dat wij een gezellig druk jaar hebben gehad. Vele lieve, leuke gasten van jong tot oud. Ze komen uit alle delen van de wereld naar ons toe. Dit is nog wel eens een probleem voor mij met de taal, dan maar met mijn handen, Google translate en met behulp van het gezin komen we er altijd uit.

Vele vaste gasten weten ons altijd weer te vinden, zelfs die enkele jaren geleden zijn geweest komen toch nog weer terug. Dat geeft toch wel een beetje weer, dat het hier goed toeven is. Ook krijgen we reviews op Zoover en Booking.com waarvan wij wel gaan blozen. De mooie geschreven verhalen in de gastenboeken geven een goed beeld hoe prachtig het in ons Twente is.

Dit alles geeft aan, dat we na acht jaar bezig te zijn, de goede kant op gaan. Altijd zijn er punten waar je verbeteringen in kunt maken. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij horen het dan ook altijd graag persoonlijk van de gasten wanneer er iets niet naar wens is. We proberen het dan ook zo snel mogelijk te verhelpen indien natuurlijk binnen onze mogelijkheden ligt.

Het seizoen is bij ons dit jaar nog niet ten einde. Kerst, oud en nieuw gaan wij gewoon onze gasten van harte welkom heten met natuurlijk zoals wij altijd proberen een bloemenboeket in de stijl van het jaargetijde. Ook een kop koffie of thee met natuurlijk de echte Twentse krentenwegge mag hier niet aan ontbreken.

Wij wensen iedereen die hier waren en dit lezen hele fijne kerstdagen en voor 2018 alle goeds.

Wij verwelkomen u graag in één van onze luxe vakantieverblijven in het nieuwe jaar.

Anita en de rest van de familie.

Weer een frisse maandag!

Posted on 29 augustus 2017

Weer een frisse maandag! Het Hoffappartement is schoon en de bloemen staan op de vaas. De gasten kunnen aankomende week nog even genieten van het prachtige weer.

Kerstgroet

Posted on 30 december 2016

Zomers ontbijtje.

Posted on 22 juli 2016

bed & breakfast Delden

Wat is er nu leuker en lekkerder dan op een zondag ochtend in het zomer zonnetje buiten te kunnen ontbijten op het terras?

Daarom vanmorgen het ontbijt buiten geserveerd voor onze gast.

Reeën op het land.

Posted on 18 februari 2016

Reeën spotten van uit de appartementen, dat is wat bij ons kan. Moet je natuurlijk wel precies op het juiste moment er zijn.

Reeën spotten.