Omgeving

De omgeving van Twentekiek is een prachtig landelijk gebied in het hart van Twente. Op de mooie fiets – wandelpaden kan menig fietser en wandelaar naar hartelust zich ontspannen. Wij liggen tussen de fietsknooppunten 67 en 68 waar u zo kunt starten met een mooie route  door het afwisselende landschap. In het appartement liggen vele route`s voor u klaar. Fietsen huren is mogelijk bij Twentekiek. Het bezoeken van vele musea en het grootste landgoed van Nederland ” Twickel” is zeker de moeite waard.

Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Meer informatie in ons appartement en natuurlijk bij de VVV’s van Borne, Delden en omliggende plaatsen.

Activiteiten in de regio

Bij Twentekiek bieden wij de activiteiten Klompjesgolf en WC-borstelwerpen aan. Hierbij is ons motto: Gezelligheid en genieten! Samen met uw vrienden, familie of collega’s loopt u door de graslanden en het bos, waarbij u onderweg geniet van mooie uitzichten. Misschien ziet u wel een ree, een haas of zelfs een ooievaar. Beide activiteiten zijn uitermate geschikt voor kinderfeestjes.


Klompjesgolf
WCborstelwerpen_activiteit_twente_familiedag
Wc-Borstelwerpen

Een klein overzicht van andere activiteiten in de regio, die elk jaar weer opnieuw een belevenis zijn voor een ieder.